הכשרון של מלכת הריאליטי אביבית בר זוהר, התגלה בנסיבות פחות משמחות. בגיל 14, לאחר שהתגלתה אצלה אצלה מחלת ה-F.M.F – קדחת ים תיכונית. היא בילתה את רוב חודשי החורף, באפייה יחד עם אמה אתי.
בגיל 19 בלבד, אביבית הבינה שאפיה ובישול אלו התשוקות הגדולות שלה בחיים. והתחילה ללמוד בצורה מקצועית את תחום האפייה ולמכור את העוגיות, בעיר הולדתה רחובות.
בגיל 23, היא פתחה את הקונדיטוריה הראשונה שלה. שם היא יצרה את כל סוגי המאפים, עוגות ימי הולדת ומנות אישיות. אמה אתי הייתה בעמדת העוגות המרוקאיות, בהן היא מומחית.
לאחר 3 שנים של עבודה קשה, לילות ללא שינה ורגליים נפוחות היא החליטה שהיא רוצה למכור את הקונדיטוריה.
בר זוהר שפרצה בסערה למרקע שלנו, בתכנית הריאליטי ‘האח הגדול ‘ קיבלה אינספור מחמאות מהדיירים, על יכולות הבישול והאפייה המיוחדות שלה.
כשהעיסוק בבישול ואפייה מאיר ומשמח אותה וגם את יקיריה, היא מאמינה שכל אחד ואחת יכולים ללמוד לאפות בסטנדרטים הגבוהים ביותר, אם רק יקבלו את ההכוונה והבסיס הנכונים.
משם נולד והתהווה בית הספר הדיגיטלי של אביבית בר זוהר לבישול ואפייה. הסדנה שמועברת על ידי אביבית ומנגישה צעד אחר צעד, את הידע, מתאימה לכל מי שאוהב לארח ולפנק את המשפחה והחברים הקרובים.